“Dankzij Raymond kan ik me focussen op mijn kerntaken.”

Dick van Waas, Directeur Kindcentrum Bamboe

Wat onze klanten zeggen..

Zelfstandig en verantwoordelijk

“Dankzij Raymond kan ik me focussen op mijn kerntaken. Mijn prioriteit ligt bij de leerkrachten, de kinderen en de ouders. Daarnaast zijn er talloze klussen die gedaan moeten worden, zowel organisatorisch, praktisch als beleidsmatig. Bijvoorbeeld het opstellen van een BHV-plan. Dat is een pittige klus die Raymond uitstekend voor mij heeft uitgevoerd.

Binnen de kaders die we hebben afgesproken, laat ik veel dingen aan hem over die hij zelfstandig oppakt. Zo organiseert hij al jaren de zaterdag- en zomerschool. Hij verzint thema’s, zoekt geschikte vakdocenten, maakt de roosters en verzorgt de communicatie. Hij zet zijn schouders eronder, komt met goede ideeën en houdt zich altijd aan zijn afspraken. Op die manier neemt hij mij veel werk uit handen.”

Dick van Waas
Gewezen directeur Kindcentrum Bamboe (pensioen)

Vindingrijk en origineel

“Raymond en ik werken al zo’n negen jaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Hij is heel toegankelijk en geeft ons als leverancier van sport- en spelactiviteiten veel ruimte om met initiatieven te komen. Hij vertrouwt op onze expertise. Als het nodig is, kan hij echter ook directer sturing geven en op zijn strepen staan. Hij kijkt goed naar wat de situatie vraagt en past daar zijn stijl van communiceren op aan.

Ik merk dat hij veel ervaring heeft en over een groot netwerk beschikt. Hij komt met originele ideeën en is daarbij heel vindingrijk. Zo had hij de opening van de school opgeluisterd door circusartiesten in te huren. Ik kijk soms met verbazing naar wat hij allemaal uit zijn hoge  hoed tovert.”

Renske Geerlings
Directeur van Ren4Sport